Bestuur

S.V. Loenen a/d Vecht heeft acht bestuursleden. Op deze pagina stellen deze zichzelf kort voor en vertellen zij waarom schieten bij S.V. Loenen a/d Vecht zo leuk is.

Voorzitter : Menno Haars

Vice-Voorzitter: Jacqueline den Boer

Secretaris : Angelika Pelsink

Mijn naam is Angelika Pelsink. Al  ruim 20 jaar ben ik lid van SV Loenen. De schietsport heeft mij altijd aangetrokken, maar hoe kom je binnen in een zo gesloten wereld? Er bleek familie lid te zijn van SVL en zo heb ik toch maar een keer de stoute schoenen aangetrokken samen met mijn tienerzonen. We kregen een gedegen opleiding en het duurde voor ons gevoel heeeeeel lang voordat we volwaardig lid werden. Ik begon ook met hardlopen en heb enthousiast meegedaan met de zomerbiatlon op Papendaal. Daar zelfs zilver gewonnen! In 2008 heb ik mijn diploma basisinstructeur afgerond, maar door gebrek aan tijd en discipline heb ik dat niet actueel gehouden.  Inmiddels zijn mijn zoons volwassen, is het lopen wandelen geworden en wonen wij niet meer in Vreeland. Toch blijf ik trouw lid en ben ik secretaris van de vereniging sinds 2010.

Penningmeester : Age van ’t Hoff

Wedstrijdsecretariaat en Opleidingen : Marcel Sloeserweij

 Herman Blokzijl : Onderhoud Website en Inkoopbeleid                                                                               

Ik ben lid sinds 2018 en ben woonachtig in Loosdrecht. Zelf schiet ik met Karabijn en pistool. Ik ben per email te bereiken via webmaster@svloenen.nl

 

Evenementen : Dennis Reimus

Algemeen bestuurslid : Cedric

Sinds 2016 ben ik lid bij SV Loenen a/d Vecht. De eerste vier jaar van mijn lidmaatschap heb ik bij de jeugd doorgebracht, waar ik wekelijks onder begeleiding van een instructeur mijn schietkunsten probeerde te verbeteren. Dit lukte gelukkig aardig en vanaf mijn 16de mocht ik ook regelmatig mee naar externe wedstrijden, wat het schieten nog leuker maakte. Inmiddels ben ik fervent karabijn- en pistoolschutter en mag ik op andere verenigingen ook graag achter een grootkalibergeweer kruipen. Ik vind het leuk om mij als bestuurslid in te zetten voor deze mooie vereniging en ben dan ook (bijna) elke week op de vereniging te vinden. Naast het schieten verricht ik hier allerhande taken en maak ik graag een praatje met andere leden over ontwikkelingen in de schietsport. Tot op de baan!